UPDATE: FC Barcelona bevestigt: Suárez doet voorlopig niet mee

UPDATE: FC Barcelona bevestigt: Suárez doet voorlopig niet mee

Gepubliceerd: zaterdag 11 januari 2020 om 12:59za 11-01-2020 om 12:59

Laatste update: zaterdag 11 januari 2020 om 15:46za 11-01-2020 om 15:46

De tegenslagen stapelen zich op voor FC Barcelona. De kans is groot dat Luis Suárez onder het mes moet, waardoor de Catalanen hem de komende weken moeten missen.

'Alarma Suárez', kopt Diario Sport. Volgens de sportkrant gaat de 32-jarige Uruguayaan zaterdag langs bij de gerespecteerde dokter Roman Cugat om zich te laten onderzoeken aan zijn knie. Suárez kampt al enkele weken met pijn aan het gewricht en speelt daardoor niet op honderd procent.

Het is zeer aannemelijk dat de goalgetter geopereerd moet worden om de problemen te verhelpen. Daarmee zadelt hij trainer Ernesto Valverde met een nieuw probleem op. Suárez was de laatste weken zeer belangrijk voor Barça en werd uitgeroepen tot speler van de maand december in La Liga. De teller staat dit seizoen alweer op elf goals en zeven assists.

Ook de spits kon desondanks niet voorkomen dat de Catalanen donderdag werden uitgeschakeld door Atlético Madrid in de halve finale van de Spaanse Supercup. De positie van Valverde lijkt daarmee aan een zijden draadje te hangen.

Update: Barcelona bevestigt dat Luis Suárez voorlopig aan de kant staat. De Uruguyaan ondergaat zondag een meniscusoperatie. Het is niet precies duidelijk hoe lang Suárez niet van de partij is.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws