UPDATE: Makelaar Saief bevestigt: ‘Dat wordt zijn volgende bestemming’

UPDATE: Makelaar Saief bevestigt: ‘Dat wordt zijn volgende bestemming’

08-01-2020 17:00 Laatste update: 09-01-2020 22:32
9

Anderlecht heeft deze winter heel wat werk aan de winkel. De torenhoge loonlast moet namelijk omlaag. Kenny Saief zou in ieder geval al weg kunnen.

Saief werd vorig seizoen nog uitgeleend aan FC Cincinnati in de Major League Soccer, maar traint nu al maanden terug mee bij Anderlecht. Hij raakt echter niet aan speelminuten en beseft dat hij een nieuwe ploeg moet vinden.

Samen met zijn makelaar Dudu Dahan is hij nu in Israël, zo weet Het Nieuwsblad. Daar onderhandelt hij naar verluidt over een transfer. Eerder werd Saief al in verband gebracht met Maccabi Haifa.

Anderlecht hoopt alvast op een definitief vertrek, want Saief heeft nog een contract van anderhalf jaar lopen. Ook voor Knowledge Musona en Emmanuel Sowah is er een oplossing in de maak, want zij staan in de belangstelling van Eupen. Tot een officieel vertrek kwam het nog niet.

Update: Tegenover Het Laatste Nieuws heeft de makelaar van Kenny Saief bevestigd waar hij naartoe zal gaan. “Een Israëlische topclub”, klinkt het. De 26-jarige middenvelder is niet mee op stage en zal op huurbasis verkassen.