OFFICIEEL: Málaga-trainer definitief ontslagen na uitlekken van pikante beelden

OFFICIEEL: Málaga-trainer definitief ontslagen na uitlekken van pikante beelden

Gepubliceerd: dinsdag 7 januari 2020 om 20:39di 07-01-2020 om 20:39

Laatste update: zaterdag 11 januari 2020 om 23:44za 11-01-2020 om 23:44

De clubleiding van Málaga CF heeft hoofdtrainer Victor Sánchez per direct op non-actief gesteld. Dat heeft de club gedaan naar aanleiding van een uitgelekte video, waarin de 43-jarige Sánchez zijn geslachtsdeel toont.

Sánchez benadrukt dat het niet de bedoeling was dat de video uit zou lekken. 'Ik wil jullie laten weten dat ik het slachtoffer ben van een misdaad tegen mijn privacy en afgeperst word', schrijft hij op Twitter. 'De situatie ligt bij de politie en ik volg hun instructies. Ik wil ook laten weten dat het delen van intieme content strafbaar is als daar geen toestemming voor is gegeven.'

Málaga meldt dinsdag dat Sánchez op non-actief is gesteld. Ontslagen is hij niet. 'Vanwege de recente ontwikkelingen, die nog niet zijn bevestigd, heeft Málaga trainer Victor Sánchez met onmiddellijke ingang geschorst, tot het onderzoek is afgerond. We zullen meer informatie verschaffen als de feiten duidelijk zijn.'

Update: Víctor Sánchez keert niet meer terug als trainer van Málaga CF. De Spaanse club ziet geen andere mogelijkheid dan de 43-jarige oefenmeester te ontslaan. Sánchez raakte deze maand in opspraak, nadat een video opdook waarin hij zijn edele delen liet zien. Zelf verklaarde hij te zijn afgeperst, maar daar heeft Málaga dus geen boodschap aan.

Sánchez stond sinds april aan het roer bij de nummer zestien van de Segunda División. Het vertrek van Sánchez komt niet als een verrassing. Clubeigenaar Abdullah Al Thani maakte na het incident in gebrekkig Engels al gehakt van de coach en diens verklaring.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Een terechte beslissing?

(274 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws