De Bock op weg naar vertrek bij Leeds United: De club wil hem niet

De Bock op weg naar vertrek bij Leeds United: "De club wil hem niet"

06-01-2020 13:19
3

Laurens De Bock kent alweer een bijzonder matig seizoen. De verdediger werd uitgeleend aan Sunderland, waar hij niet wist te overtuigen. Inmiddels keert hij terug naar Leeds United, al lijkt hij niet te moeten hopen op speelminuten bij de Engelse terugkeer.

De Bock zelf zou azen op een terugkeer naar ons land. Engels ex-international Danny Mills ziet dat graag zo snel mogelijk gebeuren. "Ja, het heeft helemaal geen zin om hem te houden. De club wil hem niet en hij wil er ook niet zijn", vertelt de ex-speler van Leeds United bij Football Insider.

"Zoals bij elke zakelijke deal is het nu het beste om je verlies te aanvaarden en een nieuwe club voor de speler te vinden. Het gaat niet altijd zoals gehoopt en het heeft geen zin om hem te houden als hij ongelukkig is en hij hier niet wil zijn. Het is dus het beste voor iedereen als hij zo snel mogelijk een transfer maakt", klinkt het.

Een terugkeer naar België lijkt dus in de maak, al werden er de voorbije weken nog geen Belgische clubs gelinkt aan de ex-speler van Lokeren, Club Brugge en KV Oostende.