Overbodig bij Anderlecht: Maar in België is er voldoende interesse

Overbodig bij Anderlecht: "Maar in België is er voldoende interesse"

06-01-2020 11:15
11

Het huwelijk tussen Knowledge Musona en RSC Anderlecht loopt op haar laatste benen. Beide partijen willen scheiden. Mike Makaab, de makelaar van Musona, gaat de komende tijd een inspanning doen om een transfer af te ronden.

"Ik reis deze maand naar België om te praten met Anderlecht over een stap voorwaarts", aldus Makaab geciteerd door Soccerladuma. "Musona moet spelen en we gaan bekijken op welke manier we hem in Brussel buiten krijgen."

Ondanks dat Musona de laatste maanden niet speelde, zou er aan interesse geen gebrek zijn. "In België is er voldoende interesse, maar het heeft met de situatie bij Anderlecht te maken. We willen een vertrek, maar op een professionele manier. Als Anderlecht "nee" zegt, zal Musona zijn contract (tot medio 2022, nvdr) uitdoen en blijven werken."

Anderlecht nam Musonda destijds over van KV Oostende. Veel potten kon de Zimbabwaan niet breken in Brussel. Vorig seizoen verhuurde Anderlecht hem aan Lokeren. Ook dat werd geen succes. De speler raakte snel geblesseerd en uiteindelijk zakte Lokeren naar 1B. Dit seizoen wordt Musona ook nog eens geteisterd door blessureleed.