OFFICIEEL: Japanner trekt deur van STVV definitief achter zich toe

OFFICIEEL: Japanner trekt deur van STVV definitief achter zich toe

04-01-2020 21:01 Laatste update: 11-01-2020 14:06
3

De Japanse conclave van STVV wordt nog wat groter. Zo keert Yuta Koike terug naar de Kanaries. Hij was de afgelopen maanden aan de slag bij Kashima Antlers.

De Japanse club heeft via de officiële kanalen laten weten dat Koike niet langer bij de club blijft en terugkeer naar Stayen. Hij werd de afgelopen maanden uitgeleend aan de Japanse club en kan terugblikken op een goede periode.

In veertien competitiewedstrijden was de 23-jarige flankaanvaller goed voor één doelpunt en vier assists. Nu moet hij nieuwe coach Milos Kostic zien te overtuigen van zijn kwaliteiten en kansen proberen afdwingen.

Koike werd in de zomer van 2018 door STVV overgenomen van RKU. Een groot succes werd die overgang nog niet. Hij kwam nog niet uit voor de Kanaries.

Update: STVV heeft bevestigd dat Koike definitief Stayen achter zich zal laten. De Japanner trekt naar zijn thuisland en gaat aan de slag bij Cerezo Osaka. ‘Die club klopte na zijn uitleenbeurt bij de Antlers aan de deur voor de jonge flankverdediger’, klinkt het.