Club Brugge moet vertrek vrezen: ‘Na dit seizoen klopt de absolute top aan’

Club Brugge moet vertrek vrezen: ‘Na dit seizoen klopt de absolute top aan’

Gepubliceerd: zaterdag 28 december 2019 om 08:27za 28-12-2019 om 08:27

Laatste update: zaterdag 28 december 2019 om 08:41za 28-12-2019 om 08:41

Philippe Clement werd landskampioen met KRC Genk en doet het nu ook uitstekend met Club Brugge. De oefenmeester maakt de afgelopen jaren veel indruk als hoofdtrainer. Dat ziet ook Johan Boskamp.

Clement brengt met zijn teams ook goed voetbal op de mat. “Ik had niet verwacht dat Flippie het zo goed ging doen. Hij staat voor goed voetbal. Zowel bij Waasland-Beveren, als bij Genk en Club Brugge liet hij dat zien. Dan is het geen toeval meer. Een bewijs dat hij het in zijn vingertjes heeft”, citeert Het Belang van Limburg.

“Ik dacht altijd dat hij te bescheiden of te rustig was. Hij durft beslissingen te nemen. Diange moest moven en dat gebeurde allemaal vrij geruisloos. In het buitenland zal hij zich aan de cultuur moeten aanpassen. Maar als het hier geen probleem is, waarom zou het daar dan wel zo zijn?”

Boskamp denkt dat de absolute top na dit seizoen zal komen aankloppen. “Dat denk ik wel, maar hij heeft voor drie jaar getekend en Club Brugge is zijn club natuurlijk. Nu, hij is ook vertrokken nadat hij kampioen werd met Genk. Hij wist toen dat Malinovskyi en Trossard vertrokken. Dat heeft hij slim gezien. Misschien krijg je in Brugge straks hetzelfde.”

Poll

Denk jij dat Clement na dit seizoen zal vertrekken?

(1280 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws