Gent-speler geeft toe: Club Brugge is op dit moment de beste ploeg

Gent-speler geeft toe: "Club Brugge is op dit moment de beste ploeg"

21-12-2019 22:03
1

KAA Gent en Club Brugge staan zondag tegenover elkaar. Een partij tussen misschien wel de twee beste Belgische ploegen van het moment. Al is Club Brugge momenteel beter, geeft Igor Plastun toe.

"Club Brugge is op dit moment misschien de beste ploeg", vertelt de verdediger in Het Laatste Nieuws. Hij geeft zich echter nog niet gewonnen met Gent. "Het wordt niet zomaar een voetbalwedstrijd, het wordt een veldslag. Daar zijn we op voorbereid", klinkt het.

"Elke match is ook een nieuwe wedstrijd, daarom geloof ik ook dat het deze keer helemaal anders kan lopen dan in Brugge. Brugge speelt heel goed voetbal, maar ook voor hen wordt het moeilijk in de Ghelamco", klinkt het strijdvaardig.

Als Gent de titel wil pakken, moet het ook winnen. Al wil Plastun daar nog niet aan denken. "De afstand is zo groot dat we nu niet naar de rangschikking moeten kijken. Het gaat om de match zelf. Nadien kunnen we misschien praten over het klassement, maar niet nu. Want Club Brugge is op dit moment echt de nummer één in de competitie. Het belangrijkste is dat we zondag goed spelen", besluit hij.