UPDATE: Verschaeren met krukken gespot bij Anderlecht

UPDATE: Verschaeren met krukken gespot bij Anderlecht

Gepubliceerd: maandag 16 december 2019 om 07:00ma 16-12-2019 om 07:00

Laatste update: maandag 16 december 2019 om 15:33ma 16-12-2019 om 15:33

Het waren geen prettige beelden. De enkel van RSC Anderlecht-middenvelder Yari Verschaeren die dubbel plooide. Even werd er gevreesd voor een enkelbreuk, maar dat zou niet het geval zijn.

Het Nieuwsblad meldt dat de dokters op het eerste zicht denken dat er twee enkelligamenten zijn gescheurd. Verschaeren zou zo ‘maar’ vier tot zes weken out zijn. Vandaag zal de 18-jarige middenvelder van Anderlecht een definitieve scan ondergaan.

“Ik ben geen dokter, maar het ziet er niet goed uit”, liet coach Frank Vercauteren weten. “Wellicht geen breuk, maar wel afgescheurde ligamenten of iets aan de achillespees. Morgen (vandaag, red.) wordt een scan genomen, maar we zijn Yari weken kwijt.”

Staat van het veld?
Er werd meteen naar de staat van het veld gekeken. “Het is niet de schuld van het terrein noch van een tegenstrever. Op het moment dat Yari landt, kan hij geen tegengewicht zetten. Dat is pech”, aldus Vercauteren.

Update: Verschaeren heeft maandag een kort bezoek gebracht aan Anderlecht. De middenvelder werd met krukken gespot op het oefencomplex van paars-wit. Naar verluidt zou hij anderhalve maand aan de kant moeten blijven staan.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goed nieuws voor het Belgisch voetbal! Minister van Sport Ben Weyts laat voetbal dan toch toe op Antwerps grondgebied! #AntwerpFC #Antwerp #KVMechelen #Mechelen #Beerschot #Antwerpen #JPL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws