Club Brugge op twee minuten klaar met KV Mechelen dankzij wereldgoal van Dennis

Club Brugge op twee minuten klaar met KV Mechelen dankzij wereldgoal van Dennis

Gepubliceerd: zondag 15 december 2019 om 19:52zo 15-12-2019 om 19:52

Club Brugge is nog maar eens drie punten rijker. Zondag won het simpel van KV Mechelen met 3-0. Blauw-Zwart is klaar voor de bekermatch tegen RSC Anderlecht. 

Na de 1-1 draw tussen Standard en RSC Anderlecht kon Club Brugge nog wat verder uitlopen op de Rouches. Dat hadden de troepen van Clement ook begrepen en ze pakten dan ook meteen de match in handen. Vanaken kwam twee keer dicht bij een doelpunt, maar KV Mechelen hield een halfuur de nul in het Jan Breydelstadion.

Daarna was op twee minuten tijd de match gespeeld. Eerst kon Tau nog eens scoren. Daarna maakte Dennis fraai af met een hakballetje. Even hield het stadion haar adem in. Het lekkere goaltje leek afgekeurd te worden voor buitenspel, maar na lang twijfelen liet de VAR het doelpunt toch tellen. Mechelen was toen volledig van slag en kon nog amper een vuist maken.

Met het oog op de bekermatch van Club Brugge volgende week op het veld van Anderlecht staakte Blauw-Zwart na de pauze de kanonnen. Mechelen was niet in staat om Club Brugge lastig te maken. Tien minuten voor het einde maakte Rits er alsnog Rits van. Blauw-Zwart pakt weer de drie punten en is klaar voor de Croky Cup in Brussel zonder veel kracht te verschieten.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws