Storck niet blij met keuze van Cercle Brugge-bestuur: “Zorgt voor slechte sfeer”

Storck niet blij met keuze van Cercle Brugge-bestuur: “Zorgt voor slechte sfeer”

Gepubliceerd: zondag 15 december 2019 om 14:00zo 15-12-2019 om 14:00

Het gaat niet goed met Cercle Brugge. Zaterdag kreeg het een pak slaag van Sporting Charleroi. Na de 3-0 nederlaag in het Zwarte Land is Bernd Storck niet tevreden over de huidige gang van zaken bij zijn ploeg.

Cercle Brugge is voor een (groot) deel afhankelijk van AS Monaco. Voor Storck en zijn spelers is dat blijkbaar niet altijd even eenvoudig. “Er is een moeilijke situatie in de ploeg. Er zullen veel veranderingen zijn volgend jaar en de spelers beseffen dat. Het is voor hen moeilijk om te presteren, omdat de toekomst onduidelijk is”, aldus de trainer van Cercle Brugge bij Sporza.

De vele huurlingen zorgen blijkbaar voor onrust in de kleedkamer. "We hebben veel huurspelers en veel spelers die nu niet spelen. Dat zorgt voor een slechte sfeer en daar moet ik een einde aan maken. Het is de eerste keer dat ik zo ontgoocheld ben over deze ploeg, hopelijk zien we volgende week een andere ploeg", stelt Storck.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goed nieuws voor het Belgisch voetbal! Minister van Sport Ben Weyts laat voetbal dan toch toe op Antwerps grondgebied! #AntwerpFC #Antwerp #KVMechelen #Mechelen #Beerschot #Antwerpen #JPL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws