Hoffenheim duikelt naar beneden op Bundesliga-ranglijst

Hoffenheim duikelt naar beneden op Bundesliga-ranglijst

Gepubliceerd: vrijdag 13 december 2019 om 23:01vr 13-12-2019 om 23:01

Hoffenheim is er niet in geslaagd te winnen van FC Augsburg. In eigen stadion verloor de ploeg van trainer Alfred Schreuder met 2-4, waardoor zijn ploeg afzakt op de Bundesliga-ranglijst.

Hoffenheim keek al snel tegen een achterstand aan door een snelle treffer van Philipp Max, maar het duurde niet lang voordat het weer gelijkstond. Robert Skov schoot randje zestien knap raak. 

Het meeste spektakel was er na de rust in Hoffenheim. Ongeveer tien minuten na het beginsignaal van die tweede helft stonden de gasten op een 1-3 voorsprong. Max maakte zijn tweede van de avond door een strafschop te benutten en voormalig FC Twente-speler Fredrik Jensen zette de 1-3 op het scorebord.

Het zorgde ervoor dat Schreuder in moest grijpen. Na ongeveer 60 minuten spelen bracht hij Locadia in het veld. De Nederlander bracht tien minuten voor tijd de spanning terug in de wedstrijd door de bal knap achter Augsburg-keeper Tomás Koubek te koppen. Lang kan Locadia niet genieten van zijn treffer: een paar minuten later besliste Iago de wedstrijd door de 2-4 te maken.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws