Verheyen: Over vijf jaar praat niemand nog over die 2-2 tegen Real Madrid

Verheyen: "Over vijf jaar praat niemand nog over die 2-2 tegen Real Madrid"

Gepubliceerd: dinsdag 10 december 2019 om 08:46di 10-12-2019 om 08:46

Laatste update: dinsdag 10 december 2019 om 09:37di 10-12-2019 om 09:37

Club Brugge speelde op het veld van Real Madrid 2-2 gelijk, maar om écht historie te schrijven wil Blauw-Zwart in eigen huis de volle buit pakken. Gert Verheyen beseft dat enkel een overwinning historisch genoemd kan worden.

"Op Real, op PSG: daar deed Club het goed, zelfs heel goed. Maar er werd niet gewonnen. Het hield er slechts een punt aan over. Club heeft aan den lijve ondervonden dat er een wezenlijk verschil is tussen 'het goed doen' en dat omzetten in een resultaat", opent Verheyen in Het Nieuwsblad.

"Dat is typisch aan spelen tegen absolute topploegen. Je krijgt het gevoel dat het verschil klein is, maar de realiteit is toch anders. Om te kunnen winnen, is er nog een grote kloof te overbruggen. Wat ook is: die 2-2 herinneren we ons nu allemaal nog, maar over vijf jaar praat daar geen hond meer over", aldus de analist én ex-speler van Club Brugge.

Zege tegen AC Milan
"Waar praten we wel nog over? De 0-1 op AC Milan. Omdat het winst was. Goeie prestaties en niet winnen, daar kraait geen haan meer naar. Wil je dat iets blijft hangen in het geheugen, dan moet je winnen", besluit Verheyen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Wat wordt het woensdag?

(158 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws