Daar is hij weer: Bayat duikt op in loges van Anderlecht bij match tegen Charleroi

Daar is hij weer: Bayat duikt op in loges van Anderlecht bij match tegen Charleroi

Gepubliceerd: zondag 8 december 2019 om 20:30zo 08-12-2019 om 20:30

De meest opmerkelijke toeschouwer bij RSC Anderlecht - Sporting Charleroi (0-0) was ongetwijfeld Mogi Bayat. De verbrande spelersmakelaar dook zo voor het eerst sinds lange tijd weer openbaar op in het Belgische voetbal.

Sinds de affaire rond Propere Handen is de naam van Bayat in de voetbalwereld besmeurd. De zaakwaarnemer zou een spilfiguur in de zaak geweest zijn, al kreeg hij tot op heden geen straf. Niets hield hem dan ook tegen om zondagavond plaats te nemen in de loges van Anderlecht tijdens het duel met Charleroi.

Die aanwezigheid is niet vreemd, want met beide clubs heeft Bayat een speciale band. Bij Anderlecht was de makelaar jarenlang kind aan huis, om spelers aan te brengen én te slijten aan andere clubs. Bij Charleroi staat broer Mehdi Bayat dan weer aan het roer.

Ondanks operatie Propere Handen blijft Mogi Bayat actief binnen het Belgische voetbal. Hoewel hij minder in de schijnwerpers staat, heeft de zaakwaarnemer nog steeds enkele spelers van Anderlecht in zijn portefeuille zitten, zoals Adrien Trebel. Ook bij onder meer Standard Luik is zijn invloed nog intact.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Moet Anderlecht Bayat weren?

(138 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws