Hazard opnieuw weken out bij Real Madrid, tot grote teleurstelling van Zidane

Hazard opnieuw weken out bij Real Madrid, tot grote teleurstelling van Zidane

Gepubliceerd: vrijdag 6 december 2019 om 16:57vr 06-12-2019 om 16:57

Real Madrid zal het naar alle waarschijnlijkheid nog enkele weken zonder Eden Hazard moeten doen. De Rode Duivel liep een kleine breuk op in de rechterenkel en staat nog weken aan de kant. Een groot gemis voor Zinédine Zidane.

Na een moeilijk begin leek Hazard naar zijn beste vorm te groeien. Dat zag ook Zidane. "Eden had net de goede vorm gevonden, een uitstekende vorm zelfs", klonk het op zijn persconferentie. "Hij begon zijn kwaliteiten die we goed kennen ook hier bij Real Madrid te tone. In zijn laatste wedstrijden was hij al een belangrijke speler voor ons en dat zal hij ook in de toekomst zijn", aldus Zidane.

Zo zal Zidane het zonder Hazard moeten doen. Ook de Clasico van 18 december tegen Barcelona lijkt te vroeg te komen. "Ik hou er niet van als mijn spelers geblesseerd uitvallen, en al zeker Eden niet. Het is een tegenvaller, die hopelijk niet al te lang hoeft te duren", besloot Zidane.

Voor onze langenoot is het inmiddels zijn tweede blessure bij Real Madrid. In augustus en september stond hij al vijf weken aan de kant door een scheur in de quadriceps.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws