Heeft Miangue nog een toekomst bij standard? We experimenteren met hem

Heeft Miangue nog een toekomst bij standard? "We experimenteren met hem"

Gepubliceerd: woensdag 4 december 2019 om 17:35wo 04-12-2019 om 17:35

Door enkele blessures krijgt Senna Miangue mogelijk nog eens zijn kans bij Standard. De 22-jarige verdediger speelt bitter weinig onder Michel Preud’homme.

Miangue wordt sinds vorig seizoen gehuurd van Cagliari en kreeg dus twee jaar de tijd om zich te bewijzen bij Standard. Of dat vooralsnog voldoende gelukt is valt te betwijfelen. Preud’homme laat echter niet in zijn kaarten kijken wanneer hem gevraagd wordt naar de toekomst van zijn speler. "We proberen hem naar zijn beste niveau te brengen, daarom ook dat we hem voor twee jaar hebben gehuurd. Op het einde van dit seizoen zullen we dan een beslissing nemen", citeert Het Belang van Limburg de oefenmeester. 

Veel kansen om zich te bewijzen krijgt Miangue echter niet. Vorig seizoen kwam hij maar zes keer in actie, ook dit seizoen moet hij het stellen met een beperkt aantal minuten. Toch is Preud’homme overtuigd van zijn kwaliteiten. "Hij weet waarom hij minder speeltijd krijgt. Het is een echte atleet, fysiek indrukwekkend, goed kopspel en kan blijven lopen. Alleen is het technisch niet allemaal even precies."

Preud’homme schrijft Miangue nog niet af en wilt hem naar zijn beste niveau tillen. "We experimenteren met hem op verschillende posities. Misschien dat hij dan beter rendeert." Mogelijk krijgt Miangue zijn kans in de beker. Door enkele afwezigheden is het waarschijnlijk dat hij aan de aftrap komt tegen de amateurs van Rebecquoise.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Speelt Miangue volgend seizoen nog bij Standard?

Ja
36%
Nee
64%
(61 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws