'Wolf geeft fans van Genk hun zin, Coucke moet banken bij Limburgers'

'Wolf geeft fans van Genk hun zin, Coucke moet banken bij Limburgers'

Gepubliceerd: maandag 2 december 2019 om 23:00ma 02-12-2019 om 23:00

Laatste update: dinsdag 3 december 2019 om 08:57di 03-12-2019 om 08:57

Na blunders tegen STVV en RB Salzburg is de kritiek op Gaëtan Coucke niet weggebleven. De fans van Genk willen betere prestaties zien en viseren onder andere hun doelman. Hannes Wolf zal naar verluidt ook ingrijpen.

Zo klinkt het dat Coucke in de bekerwedstrijd tegen Antwerp niet in de basis zal starten. Hij krijgt 'rust' van Wolf, waardoor de tiener Maarten Vandevoordt mag spelen tegen The Great Old. Bij Het Laatste Nieuws geeft men ook een korte beschrijving van de doelman.

Bij het dagblad is men alvast onder de indruk van de zeventienjarige Vandevoort. 'Voor de pers heeft de doelman, ondanks zijn jeugdige leeftijd, al een indrukwekkende fysieke verschijning. Een beetje à la Thibaut Courtois', klinkt het.

Zijn grote voorbeeld zou echter niet de ex-doelman van Genk zijn, maar wel de huidige nummer één van Club Brugge. 'Al keek de jonge Limburger vooral op naar zijn dorpsgenoot Simon Mignolet, die in dezelfde straat als hij woonde in Brustem.'

Voor Vandevoordt wordt het niet zijn debuut, zo speelde hij eerder in de beker al tegen Ronse. 'Zijn debuut in Ronse verliep alvast vlekkeloos. Afwachten of dat dinsdag ook het geval zal zijn tegen een tegenstander als Antwerp', besluit men.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Is het de juiste keuze om Coucke op de bank te zetten?

(379 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws