“Vadis had met sprekend gemak in de Premier League kunnen spelen”

“Vadis had met sprekend gemak in de Premier League kunnen spelen”

20-11-2019 19:15 Laatste update: 19:19
1

Vadis Odjidja speelt sterk bij KAA Gent, maar er wordt soms gezegd dat hij niet het maximale uit izjn carrière heeft gehaald. Goede vriend en Antwerp-aanvoerder Faris Haroun laat zich tegenover Sport/Voetbalmagazine uit over Vadis.

“Er zijn veel mensen die zich een opinie vormen op basis van wat ze lezen, gezien hebben of denken gezien te hebben...”, begint Haroun. “Zij weten niet eens twintig procent van wat hij heeft meegemaakt. Je moet echt in de voetbalwereld zitten om te begrijpen dat een carrière beïnvloed kan worden door zoveel factoren. Kleine dingen die een grote impact kunnen hebben op een voetballer.”

Volgens Haroun zou Vadis gemakkelijk in Engeland kunnen spelen. “Met zijn kwaliteiten had Vadis nu met sprekend gemak kunnen meespelen in de Premier League. Is het alleen zijn fout dat hij niet in Engeland voetbalt? Ik denk het niet. Op het einde van de dag moet hij wel in de spiegel kijken. En hij is de enige persoon die met ja of nee kan antwoorden op de vraag of er meer in zat. Niemand mag in zijn plaats antwoorden. Uiteindelijk heeft hij het allemaal zelf beleefd.”

No Poll