“Vadis had met sprekend gemak in de Premier League kunnen spelen”

“Vadis had met sprekend gemak in de Premier League kunnen spelen”

Gepubliceerd: woensdag 20 november 2019 om 19:15wo 20-11-2019 om 19:15

Laatste update: woensdag 20 november 2019 om 19:19wo 20-11-2019 om 19:19

Vadis Odjidja speelt sterk bij KAA Gent, maar er wordt soms gezegd dat hij niet het maximale uit izjn carrière heeft gehaald. Goede vriend en Antwerp-aanvoerder Faris Haroun laat zich tegenover Sport/Voetbalmagazine uit over Vadis.

“Er zijn veel mensen die zich een opinie vormen op basis van wat ze lezen, gezien hebben of denken gezien te hebben...”, begint Haroun. “Zij weten niet eens twintig procent van wat hij heeft meegemaakt. Je moet echt in de voetbalwereld zitten om te begrijpen dat een carrière beïnvloed kan worden door zoveel factoren. Kleine dingen die een grote impact kunnen hebben op een voetballer.”

Volgens Haroun zou Vadis gemakkelijk in Engeland kunnen spelen. “Met zijn kwaliteiten had Vadis nu met sprekend gemak kunnen meespelen in de Premier League. Is het alleen zijn fout dat hij niet in Engeland voetbalt? Ik denk het niet. Op het einde van de dag moet hij wel in de spiegel kijken. En hij is de enige persoon die met ja of nee kan antwoorden op de vraag of er meer in zat. Niemand mag in zijn plaats antwoorden. Uiteindelijk heeft hij het allemaal zelf beleefd.”

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vanavond krijgen we de CL-loting! Welke ploegen zou jij Club Brugge, onze enige deelnemer, graag zien loten? #ClubBrugge #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Heeft Haroun hier gelijk?

(124 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws