'Genk contacteert STVV-trainer Brys, ook twee ex-spelers in beeld'

'Genk contacteert STVV-trainer Brys, ook twee ex-spelers in beeld'

Gepubliceerd: vrijdag 15 november 2019 om 07:00vr 15-11-2019 om 07:00

Laatste update: vrijdag 15 november 2019 om 07:05vr 15-11-2019 om 07:05

KRC Genk zette dinsdag Felice Mazzu aan de deur, waardoor de Limburgers volop op zoek zijn naar een nieuwe trainer. Wouter Vrancken lijkt het alvast niet te worden. Wel heeft Genk momenteel nog drie opties bovenaan het verlanglijstje staan.

Zo weet Het Nieuwsblad dat Genk informeerde naar Marc Brys. De Antwerpenaar is momenteel actief als trainer bij STVV. Op Stayen kan Brys echter niet op de volledige steun van het Japanse bestuur rekenen. Genk denkt van de situatie te profiteren en de ervaren trainer, die ook bij Beerschot aan het roer stond in het verleden, vast te leggen.

Brys is echter niet de enige kandidaat. Zo ligt ook Bernd Storck nog steeds goed in de markt. Cercle Brugge lijkt niet bereid om in volle degradatiestrijd de Duitser te laten vertrekken, doch blijft Storck op de shortlist van Genk staan.

Twee ex-spelers in beeld
Tot slot wordt ook het duo Besnik Hasi-Bernd Thijs genoemd in de Luminus Arena. Beide heren, en ook ex-spelers van Genk, zijn momenteel aan de slag bij Al-Raed in Saoedi-Arabië. Zij liggen net als Storck nog onder contract bij hun club, al overweegt Genk wel een poging te wagen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Wat zou de beste optie zijn voor Genk?

(1709 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws