Degryse en Mulder halen modegoeroe naar boven en beoordelen nieuwe shirt Duivels

Degryse en Mulder halen modegoeroe naar boven en beoordelen nieuwe shirt Duivels

Gepubliceerd: dinsdag 12 november 2019 om 23:11di 12-11-2019 om 23:11

De Rode Duivels moeten er nog even op wachten, maar dinsdagavond kregen de Red Flames de eer om het nieuwe shirt van de Belgische nationale ploegen in te wijden. Tegen Litouwen deden de Flames dat alvast met verve: 6-0. Maar wat vinden analisten Jan Mulder en Marc Degryse van het uitzicht van de gloednieuwe truitjes?

De voorbije dagen kreeg de outfit al flink wat kritiek, voornamelijk vanwege de zwarte zogenaamde 'tractorstrepen' die diagonaal over het truitje lopen. Mulder werpt zijn eigen licht. "Ik vind het wel een mooi shirt, het embleem vind ik ook mooi", vertelt hij bij VTM. "Voor mij hoeft de inbreng van de sponsor niet."

Degryse springt zijn collega bij. "Als we meegaan met de tijd, moeten we dit kunnen aanvaarden. Alleen zou ik daarbij liever een zwart broekje zien", aldus de voormalige Gouden Schoen. Dat beaamt Mulder. "Nee, dat hebben de Rode Duivels nooit meer aan. Dat is klassiek: Rode Duivels, zwarte shirt. Onze opdracht aan sponsor Adidas is: denk eraan!", zegt de Nederlander.

"Ik vind wel dat de kleuren goed uitkomen, dat fel gele met zwart en rood. Dit gaat wel goed. Ik heb in mijn leven al met lelijkere shirts gespeeld, in de jaren '80", blikt Degryse even terug op zijn eigen carrière. Voor Mulder en Degryse is de conclusie dan ook glashelder: goedgekeurd!

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Hoeveel op tien geef jij het nieuwe truitje van de Rode Duivels?

(139 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws