Dejaegere toch in actie tegen Genk? 'Kersverse papa reist ploegmaats achterna'

Dejaegere toch in actie tegen Genk? 'Kersverse papa reist ploegmaats achterna'

Gepubliceerd: zondag 10 november 2019 om 12:30zo 10-11-2019 om 12:30

Laatste update: zondag 10 november 2019 om 16:20zo 10-11-2019 om 16:20

Brecht Dejaegere zal er zondag meer dan waarschijnlijk niet bijzijn tegen KRC Genk. De middenvelder werd wel geselecteerd voor de partij, maar heeft een goede reden om afwezig te zijn. De geboorte van zijn zoontje.

Dejaegere deelde op Instagram het heugelijke nieuws mee. 'Grote gebeurtenissen hebben vaak een klein begin. Welkom kleine man', schreef Dejaegere. Voor de middenvelder is het zijn eerste kindje.

Deze keer was het dus geen vals alarm voor Dejaegere, die afgelopen weekend al moest afhaken voor de partij tegen Standard. Op dat moment leek zijn zoontje Noah geboren te gaan worden, maar Dejaegere moest uiteindelijk nog een kleine week wachten.

Gent kan zondag dus meer dan waarschijnlijk geen beroep doen op de kersverse vader. De Buffalo's staan momenteel op een derde plek in de stand, ze hebben twee punten minder dan Standard, dat tweede staat. Club Brugge heeft een voorsprong van acht punten.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Big Things Often Have Small Beginnings ... Welcome Little Man ❤️❤️❤️ #NoahDejaegere

A post shared by Brecht Dejaegere (@bdejaegere) on

Update: Dejaegere komt dan mogelijk toch in actie tegen KRC Genk. De kersverse vader liet het ziekenhuis achter zich en pakte de wagen richting Limburg. Dat meldt Stefan Smet, journalist van Het Nieuwsblad

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws