Luckassen tevreden: Zes wedstrijden ongeslagen zegt toch ook wel iets

Luckassen tevreden: "Zes wedstrijden ongeslagen zegt toch ook wel iets"

03-11-2019 22:07 Laatste update: 04-11-2019 00:13
5

Derrick Luckassen stond de volledige wedstrijd tussen de lijnen voor Anderlecht tegen Cercle Bruggen. Tegenover VTM Nieuws blikt hij terug op de overwinning van zijn ploeg.

"Ik zie progressie", opent Luckassen het interview. "De manier waarop we spelen, de uitslag, het gaat allemaal al wat beter. Ook het feit dat we zes wedstrijden ongeslagen zijn zegt toch iets vind ik", aldus de Nederlandse verdediger.

Luckassen wou zicht echter niet wagen aan ambitieuze voorspellingen. "Ik denk dat we gewoon van wedstrijd tot wedstrijd moeten kijken. Elke wedstrijd proberen te winnen moet dan het doel zijn." Toch wordt het nog een heuse opdracht om in play-off 1 te geraken. "Ik weet dat Anderlecht normaal elk kaar kampioen moet worden. Of het nu een schande zou zijn om er niet bij te zijn, dat weet ik niet. Maar we moeten sowieso ons in de strijd mengen voor deelname."

Op het einde van het interview kwam Luckassen ook nog kort terug op zijn integratie in de ploeg. "Ik ben hier goed opgevangen door de spelers. Persoonlijk loopt alles hier prima voor mij."