Anderlecht verloste Van Crombrugge uit zijn lijden: Ik werd stilstand gewaar

Anderlecht verloste Van Crombrugge uit zijn lijden: "Ik werd stilstand gewaar"

31-10-2019 09:15 Laatste update: 09:29
5

RSC Anderlecht haalde afgelopen zomer enigszins verrassend Hendrik van Crombrugge weg bij KAS Eupen. De 26-jarige doelman is maar wat blij dat hij eindelijk een stap hogerop kon zetten. Dat vertelt Van Crombrugge in Sport/Voetbalmagazine.

Na zes jaar Eupen vond Van Crombrugge het wel welletjes in de Oostkantons. "Ik merkte dat ik me tijdens het voorbije seizoen aan steeds meer extrasportieve zaken begon te ergeren", opent de huidige Anderlecht-doelman.

Ergernis
Vooral het laatste jaar was er te veel aan voor Van Crombrugge. "Vorig seizoen besliste het bestuur een aantal zaken te doen waar ik me niet in kon vinden, omdat hun prioriteiten in mijn ogen niet de juiste waren. Ik weet: als speler is mijn job voetballen, maar na zes jaar lag het welzijn van de club me ook nauw aan het hart."

Gelukkig voor Van Crombrugge kwam Anderlecht in augustus op de proppen. "We zaten niet meer op dezelfde lijn. Omdat ik vooruitgang wilde maken, was het tijd om Eupen te verlaten, omdat ik een zekere stilstand gewaar werd."

Lees ook: Anderlecht en Gent vechten het uit in spannende topper, mooie promo bij bookmaker!