'Zulte Waregem ziet Berahino uitvallen op training, Club Brugge lacht'

'Zulte Waregem ziet Berahino uitvallen op training, Club Brugge lacht'

Gepubliceerd: dinsdag 29 oktober 2019 om 18:40di 29-10-2019 om 18:40

Zulte Waregem zal Saido Berahino voor even moeten missen. De aanvaller liep op training een blessure op aan de knie, waardoor hij minimum één maand uit roulatie zal zijn. Daardoor mist Berahino onder meer het duel met Club Brugge van deze woensdag.

Berahino kreeg tijdens de training een scheurtje in de mediale band van de knie, weet Het Laatste Nieuws. Het verdict is behoorlijk hard: de Engelse Burundees moet vier tot zes weken toekijken van aan de kant. Bij Club zal dat nieuws stiekem positief onthaald worden. Blauw-Zwart trekt woensdag naar Waregem en ziet zo een gevaarlijke tegenstander wegvallen.

Berahino is namelijk één van de dragende spelers binnen het elftal van Francky Dury. Niet alleen was de spits in negen competitieduels goed voor vier treffers, bovendien is hij ook nog eens een talisman. Als Berahino scoort, wint Zulte Waregem immers altijd. Dat was althans het geval in de voorbije vier wedstrijden waarin hij het net vond. Overigens miste Zulte Waregem Berahino ook al in haar vorige duel. Thuis tegen KV Oostende was de spits geschorst. Desondanks won Essevee met 2-0.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws