'Anderlecht moet niet hopen op definitieve overname Lukaku'

'Anderlecht moet niet hopen op definitieve overname Lukaku'

26-10-2019 07:00 Laatste update: 16:44
27

Volgens Het Nieuwsblad wil RSC Anderlecht in de winterstop een tweetal versterkingen binnenhalen. Jordan Lukaku is naar verluidt één van de prioriteiten.

De 25-jarige ex-speler van paars-wit kent een jaar vol blessureleed en is weer fit. Lukaku mag echter verhuurd worden bij het Italiaanse Lazio Roma. De Rode Duivel zat de afgelopen vier wedstrijden weer op de bank bij de Italianen, maar mocht niet invallen. Lukaku heeft alvast het RSCA-DNA.

Bij Lazio heeft de linksback nog een contract tot 2022. Een uitleenbeurt lijkt aldus de beste oplossing. Bij Anderlecht zijn ze nog op zoek naar een linksachter. Lukaku lijkt alvast de perfecte oplossing. ‘Stel u even voor dat Anderlecht straks in de play-offs aantreedt met een verdediging Vanden Borre-Kompany-Kana-Jordan Lukaku. Dat zou echt een zelfopgeleide defensie zijn. Made in Neerpede’, klinkt het.

Update: Als een terugkeert er komt, dan zal het ook enkel via een uitleenbeurt zijn. Dat meldt Sudinfo. Lazio Roma wil onze landgenoot namelijk nog niet verkopen. OOok voor Anderlecht zou het door de precaire financiële situatie moeilijk worden om hem definitief over te nemen.