VP Rapport: Mbappé laat cijfers van Club Brugge kelderen, De Ketelaere lichtpunt

VP Rapport: Mbappé laat cijfers van Club Brugge kelderen, De Ketelaere lichtpunt

Gepubliceerd: dinsdag 22 oktober 2019 om 23:15di 22-10-2019 om 23:15

In de Champions League kreeg Club Brugge een pak slaag van PSG. VoetbalPrimeur.be stuurt de spelers van Blauw-Zwart op rapport. Door de invalbeurt van Kylian Mbappé kelderde nagenoeg alle cijfers bij Club Brugge.

Simon Mignolet – 5
Was dit jaar al vaak de reddende engel voor Club Brugge, maar tegen een god als Mbappé was ook Mignolet niet opgewassen. Bij de 0-2 bokste de doelman de bal fout weg. 

Clinton Mata – 3
Tegen een Europese topclub mag je geen enkele fout maken. Mata maakte er meerdere. Was niet opgewassen tegen de dribbels van Di Maria en gaf de 0-3 ook nog eens weg.

Brandon Mechele – 4
Stond in de eerste helft nog zijn mannetje, maar toen Mbappé inviel was het wijken, wijken en doelpunt tegen krijgen.

Simon Deli – 3,5
Onverzettelijk was hij in de eerste twee Champions League-duels van Club Brugge dit seizoen. Was een schim van zichzelf. Bij de vroege 0-1 was er miscommunicatie met Sobol.

Eduard Sobol – 3
Was de eerste speler van Club Brugge die door het ijs zakte. Was al na zeven minuten vergeten dat je Di Maria geen centimeter ruimte moet geven. Sobol gaf hem zeven meter en de 0-1 kwam op het bord. De match was meteen gespeeld.

Mats Rits – 4
Meestal als Rits onzichtbaar is, is dat goed. Dit keer niet. Kon niet mee het middenveld in handen krijgen.

Hans Vanaken – 3
Zat geen minuut in de match. Werd na twee minuten al knap in de wind gezet door Herrera. Het vatte de match van de Gouden Schoen perfect samen.

Charles De Ketelaere – 6
Mocht debuteren in de Champions League. De Ketelaere draaide meteen mee. Gaf zich volledig en toonde ook enkele technische hoogstandjes. Was al vervanger toen Mbappé echt begon te dollen met zijn ploegmaats.

Percy Tau – 4
Hij was de beste aanvaller van Club Brugge, maar dat kwam vooral omdat zijn twee maats voorin er nog minder van bakten. Ook Tau kreeg weinig tot niks klaar.

Emmanuel Dennis – 3
Speelde weer eens met oogkleppen op. Als het goed gaat, komt hij er mee weg. Tegen PSG was dat niet het geval.

Krepin Diatta – 3,5
Had voor de rust de gevaarlijkste poging van Club Brugge, een bal die drie meter naast hobbelde. Kon zich nooit doorzetten.

Welke cijfers geef jij de spelers van Club Brugge? Zet het in de comments. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws