PSG-coach Tuchel bespreekt speelkansen Mbappé tegen Club Brugge

PSG-coach Tuchel bespreekt speelkansen Mbappé tegen Club Brugge

Gepubliceerd: maandag 21 oktober 2019 om 22:00ma 21-10-2019 om 22:00

Paris Saint-Germain is de volgende tegenstander van Club Brugge in de Champions League. Coach Thomas Tuchel mist een paar sterren en ook de inzetbaarheid van Kylian Mbappé is onzeker.

“We spreken te veel over de verschillende namen”, wordt Tuchel geciteerd door Het Nieuwsblad. “Dat doe ik niet graag. Onze hele ploeg heeft al getoond dat ze kunnen samenspelen. We staan voor een uitmatch in de Champions League: het moeilijkste wat er is.”

“Daarbovenop spelen we tegen Club Brugge, een uitstekende ploeg”, gaat Tuchel verder. “Dat is nu het enige wat telt. Met Neymar of zonder Neymar, de match wordt sowieso gespeeld. Als hij er is: zoveel beter. Is dat niet zo, dan lossen we dat op. Elke match zoeken we de beste oplossing voor het team.”

Mbappé kan een volledige wedstrijd waarschijnlijk nog niet aan. “Dat is te vroeg. We gaan bekijken wanneer we hem nodig hebben. Misschien is dat in het begin van de match, misschien is dat op het einde. Dat zullen we nog zien. Maar ik ben blij dat Kyllian hier is. We hebben hem lang genoeg moeten missen.”

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws