Losada haalt opgelucht adem bij Beerschot: “Daardoor hebben we gewonnen”

Losada haalt opgelucht adem bij Beerschot: “Daardoor hebben we gewonnen”

Gepubliceerd: zondag 20 oktober 2019 om 12:14zo 20-10-2019 om 12:14

Beerschot en nieuwbakken coach Hernan Losada pakte de drie punten tegen Virton. De Antwerpse club kan opgelucht ademhalen na de broodnodige zege.

“Het ging om winnen vanavond. De manier waarop was minder belangrijk”, laat Losada op de clubwebsite van Beerschot weten. “We hadden het niet makkelijk in de eerste helft maar hun kansen kwamen door fouten van ons. Het is niet dat we uit verband gespeeld werden. En als je ziet hoeveel kansen we hebben gehad in de tweede helft, dan vind ik dit een verdiende overwinning. Ik ben ook blij met de fighting spirit. Ook daardoor hebben we gewonnen.”

Losada zag ook nog werkpunten. “We missen nog rust aan de bal, terwijl we een kern hebben die goed kan voetballen, en uiteraard moeten we onze kansen afmaken. We moeten nu keihard werken en elke week beter worden. Je zag tegen Virton ook dat de frisheid op het einde weg was. We trainen meer dan vroeger, zodat we ook op dat vlak sterker worden en onze pressing kunnen volhouden. We hebben nog enkele weken om op te bouwen naar die tweede periode.”

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws