Clement tegen criticasters: Overal 0-5 winnen is niet realistisch

Clement tegen criticasters: "Overal 0-5 winnen is niet realistisch"

Gepubliceerd: zaterdag 19 oktober 2019 om 07:43za 19-10-2019 om 07:43

Club Brugge boekte vrijdag haar achtste competitiematch van het seizoen. Tegen Royal Excel Moeskroen won het met 0-1. Blauw-Zwart speelde niet overtuigend, maar daar lag Philippe Clement niet wakker van.

"We hebben hier dik verdiend gewonnen", noteerde Het Laatste Nieuws uit de mond van de trainer van Club Brugge. "Oké, het was een moeilijke wedstrijd, maar dat had veel met de tegenstander te maken. Moeskroen is een heel goeie ploeg, met een coach die hoog druk wil zetten en de tegenstander pijn wil doen", stelde Clement.

Tegen Moeskroen bleef de score bescheiden, maar dat vond Clement niet erg van. "Trouwens, als mensen verwachten dat Club overal met 0-4 of 0-5 gaat winnen... Da's gewoon niet realistisch. Elke week weer probeert de tegenstander ons uit ons evenwicht te brengen - Moeskroen had twee weken om deze match voor te bereiden, terwijl wij twaalf internationals zagen vertrekken en eigenlijk maar één dag met iedereen konden trainen. Daarom ben ik ook zo tevreden. We hebben heel volwassen gespeeld."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws