'Manchester United is het zat en maakt werk van komst voormalig Juventus-coach'

'Manchester United is het zat en maakt werk van komst voormalig Juventus-coach'

Gepubliceerd: woensdag 16 oktober 2019 om 19:24wo 16-10-2019 om 19:24

Manchester United denkt eraan om Massimiliano Allegri aan te stellen als vervanger van Ole Gunnar Solskjaer. Zo melden Italiaanse en Engelse media. Er wordt gesproken dat de Italiaanse coach zelfs al in onderhandeling is met The Reds.

Manchester United staat op het moment op een teleurstellende twaalfde plek in de Premier League en het lijkt erop dat er al gewerkt wordt aan de komst van Allegri. Onder meer het Italiaanse Tuttosport en het Engelse The Daily Mail berichten over de onderhandelingen tussen club en coach. 

De club ziet echter nog wel een obstakel in de contractbesprekingen met de Italiaanse coach: Allegri schijnt naar verluid maar liefst 7,5 miljoen euro per jaar te willen ontvangen, hetzelfde bedrag dat hij ontving in zijn tijd als trainer van Juventus. United hoeft daarentegen geen afkoopsom te betalen voor de op het moment clubloze trainer. Na zijn vertrek bij Juventus vermeldde Allegri nog dat hij een tussenjaar wilde nemen om meer tijd te kunnen besteden aan zijn familie.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Een goede opvolger voor Solskjaer?

(134 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws