UPDATE: ‘Geen Neymar, maar Mbappé geraakt wel fit voor Club Brugge’

UPDATE: ‘Geen Neymar, maar Mbappé geraakt wel fit voor Club Brugge’

Gepubliceerd: maandag 14 oktober 2019 om 07:31ma 14-10-2019 om 07:31

Laatste update: dinsdag 15 oktober 2019 om 09:44di 15-10-2019 om 09:44

Volgende week dinsdag staat Club Brugge voor haar derde groepswedstrijd in de Champions League. In het eigen Jan Breydelstadion ontvangt het miljoenenclub PSG. Al missen de Fransen mogelijk twee van hun sterspelers, aldus Het Nieuwsblad.

Zo raakte al bekend dat Neymar Jr afgelopen weekend geblesseerd naar de kant moest bij de Braziliaanse nationale ploeg. Neymar greep naar de hamstrings van zijn linkerbeen. De sterspeler ondergaat maandag een scan in Parijs. Dan zal snel duidelijk worden hoe groot de schade is.

Daarnaast is ook Kylian Mbappé zeer twijfelachtig. De Franse sterspeler sukkelt al enige tijd met een kuitblessure, waardoor hij ook de interlands met Les Blues aan zich moest laten voorbijgaan. Komende week wordt wellicht duidelijk hoe lang Mbappé nog buiten strijd zal zijn.

Club Brugge heeft na twee wedstrijden nog niet verloren. Zowel thuis tegen Galatasaray (0-0) als in Real Madrid (2-2) werd er een punt behaald.

Update 18.05: Club Brugge hoeft Neymer alvast niet te vrezen. De Braziliaanse aanvaller is vier weken buiten strijd en mist dus sowieso het Champions League-duel tegen Blauw-Zwart.

Update: Het Laatste Nieuws meldt dat Kylian Mbappé wel fit zal geraken voor de confrontatie met Club Brugge. De Franse aanvaller is naar verluidt hersteld van zijn blessure. Eerder werd al bekendgemaakt dat Neymar vier weken out zal zijn en niet in actie zal komen tegen Blauw-Zwart.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Maakt Club Brugge een kans tegen PSG?

(329 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws