Habibou keert terug naar België bij Lokeren: Dat moet nu terug zo worden

Habibou keert terug naar België bij Lokeren: "Dat moet nu terug zo worden"

Gepubliceerd: maandag 23 september 2019 om 19:05ma 23-09-2019 om 19:05

Habib Habibou speelt opnieuw in de Belgische competitie. De 32-jarige spits moet bij Sporting Lokeren het aanvallende compartiment versterken. 

De Waaslanders kennen een slechte competitiestart in 1B met amper één zege in zeven wedstrijden. Bovendien kon Lokeren nog maar vier keer scoren. Habibou moet voor meer aanvallende kracht zorgen. "Ik ken deze competitie en deze club heel goed, want heb er in het verleden vaak tegen gespeeld", vertelde de aanvaller op de website van Lokeren.

"Lokeren was een club waar we als tegenstander toch altijd een beetje schrik van hadden. Dat moet nu terug zo worden. Ik wil graag mijn steentje bijdragen om de ambities van deze mooie familieclub waar te maken. Ik lag de voorbije maanden zeker niet stil en onderhield mijn conditie, maar ik kijk er enorm naar uit om snel met de jongens in groep te trainen en wedstrijden te spelen. Ik hoop dat ik met mijn ervaring en aanvallerskwaliteiten van waarde kan zijn voor dit team", besloot Habibou.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sensatie op de Bosuil! Antwerp boekt een historische 1-0 zege tegen Tottenham! #Tottenham #Antwerp #AntwerpFC #ANTTOT #Refaelov #UEL #EuropaLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws