Bölöni: Onze supporters zijn geweldig, ik heb geen zin hun ambities te temperen

Bölöni: "Onze supporters zijn geweldig, ik heb geen zin hun ambities te temperen"

Gepubliceerd: zondag 22 september 2019 om 10:01zo 22-09-2019 om 10:01

Royal Antwerp FC rekende zaterdagavond af met Cercle Brugge (3-1) en vindt zichzelf zo terug op de (gedeelde) leidersplaats in de Jupiler Pro League. Na de 15 op 21 liggen de verwachtingen plots hoog, erg hoog. Laszlo Bölöni probeert in te schatten wat er allemaal nodig is.

De overwinning tegen Cercle was verdiend, al kostte ze misschien meer moeite dan vooraf verwacht werd. Bij de rust stond het slechts 1-1. "We zijn de match niet begonnen met de juiste instelling die je nodig hebt om de strijd aan te gaan", is Bölöni streng bij RTBF. "Wanneer je naar het topniveau streeft, is jezelf voortdurend opnieuw motiveren een grote troef."

Desondanks pakte Antwerp de drie punten. Bij het rood-witte legioen groeit het geloof dat er dit seizoen veel kan, misschien zelfs de titel. "Onze supporters zijn geweldig, ik heb geen zin om hun ambities te temperen", reageert Bölöni daarop. "Maar sta mij toe na te denken met mijn hersenen in plaats van met mijn hart! Ik ben al meer dan veertig jaar een vurig type, maar verwacht niet dat ik uitspraken doe over een bepaalde prestatie."

"Dat zou een bijkomstige druk zijn, voor mijn spelers en voor mezelf. Vorig jarig zijn we tot in Play-Off 1 geraakt en werd de lat erg hoog gelegd. Ik voeg daaraan toe dat ikzelf extreem ambitieus ben. Sinds mijn aankomst hier, nu drie jaar geleden, wil ik kampioen worden", doet Bölöni de Antwerp-fans dan toch dromen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Genk is in de zoektocht naar een nieuwe spits uitgekomen bij Heracles-aanvaller Cyriel Dessers. Een goede aanwinst voor Genk? #Genk #KRCGenk #Transfernieuws #Heracles #JPL #Dessers

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Heeft Antwerp een kans om kampioen te worden?

(502 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws