Politie staat op scherp voor Club Brugge-Anderlecht: Extra manschappen

Politie staat op scherp voor Club Brugge-Anderlecht: "Extra manschappen"

Gepubliceerd: zaterdag 21 september 2019 om 10:15za 21-09-2019 om 10:15

Club Brugge speelde afgelopen week tegen Galatasaray. Voor de partij tegen de Turken stonden de Brugse politiediensten op scherp. Tegen RSC Anderlecht zal dat niet anders zijn. Zo worden er opnieuw een pak agenten verwacht.

Deze week werden 37 Turkse herrieschoppers opgepakt die met knuppels en Bengaals vuurwerk in de buurt van het stadion liepen, maar zij werden na de match alweer vrijgelaten. Zondag wacht opnieuw een risicowedstrijd met de komst van Anderlecht.

Voor de komst van Anderlecht zal de Brugse politie alweer klaar zijn om eventuele ongeregeldheden te vermijden. "Ook daarvoor zetten we extra manschappen in", vertelt woordvoerster Lien Depoorter in Het Laatste Nieuws.

In tegenstelling tot de wedstrijd tegen Galatasaray is er tegen Anderlecht wel een extra veiligheidsmaatregel. "Deze keer is er wél een combiregeling van kracht: de supporters van Anderlecht worden met bussen onder begeleiding van en naar het stadion gebracht", klinkt het.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Genk is in de zoektocht naar een nieuwe spits uitgekomen bij Heracles-aanvaller Cyriel Dessers. Een goede aanwinst voor Genk? #Genk #KRCGenk #Transfernieuws #Heracles #JPL #Dessers

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Wat wordt het zondag?

(581 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws