David is in bloedvorm bij KAA Gent: “Zou mooi zijn dit tempo aan te houden”

David is in bloedvorm bij KAA Gent: “Zou mooi zijn dit tempo aan te houden”

Gepubliceerd: vrijdag 20 september 2019 om 14:13vr 20-09-2019 om 14:13

Jonathan David stopt maar niet met scoren bij KAA Gent. Het 19-jarig goudhaantje prikte er alweer twee binnen tegen Saint-Etienne. De Canadees wil dit tempo alvast aanhouden.

Tegenover Het Laatste Nieuws laat David zich uit over de Europa League-wedstrijd tegen het Franse Saint-Etienne. "Het is niet de eerste Europese match waarin ik scoor, maar wel de eerste grote match. Het klikt goed met Yaremchuk en Depoitre. We hebben alle drie andere kwaliteiten. Laurent is sterk, Roman is snel. Voor mij komt het er vooral op aan goed de ruimte te zoeken.”

De combinaties gaan goed. “Toen ik Roman bij die eerste goal zag demarreren, wist ik dat ik voor doel moest komen. De tweede was daar ook een mooi voorbeeld van. Laurent creëert die goal eigenlijk, met zijn actie en dat hakje. Voor mij kwam het er weer op aan om op het goeie moment in de ruimte te duiken."

De topschutterstitel lonkt als David de doelpunten aaneen blijft rijgen. Zelf wil hij niet verzwakken en wil hij zijn statistieken blijven verbeteren. "We zien wel", lacht de Canadees. "Ik probeer altijd mijn goals te maken en assists te geven. Het zou mooi zijn om dit tempo aan te houden”, aldus David.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vandaag viert @rscanderlecht de 112e verjaardag! Welke speler en welk moment zal jij nooit vergeten?! #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #JPL #VanHimst #Lukaku #Kompany #Scifo #Zetterberg

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Denk jij dat David dit tempo kan aanhouden?

(542 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws