Clement: “Om de één of andere vreemde reden wordt dat niet gefloten”

Clement: “Om de één of andere vreemde reden wordt dat niet gefloten”

Gepubliceerd: donderdag 19 september 2019 om 07:28do 19-09-2019 om 07:28

Club Brugge kwam niet verder dan een 0-0 gelijkspel in eigen huis tegen Galatasaray. Na afloop reageerde coach Philippe Clement.

De oefenmeester vond dat Blauw-Zwart een penalty verdiende na een handsbal van. “Iedereen zegt me dat het een strafschop is”, wordt Clement geciteerd door Het Belang van Limburg. “Ik kon vanop de bank zien dat het een handsbal was, maar om de één of andere vreemde reden wordt dat niet gefloten.”

“Kan iemand mij zeggen hoe dat komt?”, gaat Clement verder. “Dat is heel zuur, want de beloning voor onze match kregen we daardoor niet. En 0-0 of 1-0 maakt een enorm verschil.” De derde plaats zal nu een pak moeilijker worden voor Blauw-Zwart, dat weet ook Clement.

“Ja, die derde plaats is moeilijker geworden. In Galatasaray winnen is lastiger dan thuis. Maar goed, Club heeft in het verleden ook al mirakels verricht. We komen nog tegen twee wereldploegen, PSG en Real Madrid, en we gaan er alles aan doen om ook tegen hen punten te pakken. Voor de derde plaats was dit superbelangrijk. Daarom is het zo zuur dat we niet kregen wat we verdienden.”

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Poll

Vond jij het een penalty?

Ja
61%
Nee
39%
(247 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws