KRC Genk-beul in extase: 'Hoop dat wij het nieuwe Ajax kunnen zijn'

KRC Genk-beul in extase: 'Hoop dat wij het nieuwe Ajax kunnen zijn'

Gepubliceerd: woensdag 18 september 2019 om 09:14wo 18-09-2019 om 09:14

Laatste update: woensdag 18 september 2019 om 09:31wo 18-09-2019 om 09:31

Erling Haland eiste dinsdag de hoofdrol op bij Red Bull Salzburg door in 45 minuten een hattrick te maken tegen KRC Genk in de Champions League. De pas negentienjarige spits kon na afloop zijn geluk niet op.

"Dit is het gekste dat ik ooit in mijn leven heb gedaan", aldus Haland in Noorse media. "De fans, oh my god. Ik had kippenvel vanaf het moment dat ik het veld opliep en ik heb nog steeds een gevoel in mijn lichaam dat ik nog nooit had."

Salzburg rolde Genk met 6-2 op en is flitsend begonnen aan de Champions League. Haland denkt niet dat het onmogelijk is om het kunstje van Ajax te herhalen. "Alles is mogelijk. We hebben allemaal Ajax gezien vorig jaar. Het zou mooi zijn om het nieuwe Ajax te worden. Maar we weten dat er veel goede teams zijn. Het is moeilijk, maar alles is mogelijk."

Maximilian Wöber deelt ook een compliment uit aan zijn teamgenoot. "Erling is gek. Onze aanvoerder liep maandagavond met zijn dochter toen er plots een auto stopte. Erling zat daarin. Hij deed het raampje naar beneden en daar zat hij, luisterend naar de Champions League-hymne", zegt Wöber tegen VG Sporten.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een dramatische avond voor KRC Genk, dat met maar liefst 6-2 verliest van RB Salzburg 😰 #KRCGenk #RacingGenk #Genk #RBSalzburg #ChampionsLeague #Mazzu

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws