Samatta zwaar ontgoocheld na pandoering: We moeten in de spiegel kijken

Samatta zwaar ontgoocheld na pandoering: "We moeten in de spiegel kijken"

Gepubliceerd: dinsdag 17 september 2019 om 23:36di 17-09-2019 om 23:36

Laatste update: dinsdag 17 september 2019 om 23:50di 17-09-2019 om 23:50

Ally Samatta heeft tegen Red Bull Salzburg zijn eerste doelpunt gescoord in de Champions League, maar door de zware 6-2 nederlaag van KRC Genk zal de spits deze avond waarschijnlijk zo snel mogelijk willen vergeten.

Samatta begrijpt niet wat er met Genk gebeurde in Oostenrijk. "Ik kan dit niet uitleggen. Ik heb geen woorden om te vertellen wat er tijdens de wedstrijd gebeurde", verklaarde een zichtbaar ontgoochelde Samatta voor de camera van Vier. "Je kan over ervaring praten, maar je mag nooit op deze manier zes goals slikken."

"Ik denk dat we onszelf niet vonden. We lieten hen aanvallen en ze scoorden doelpunten. We konden niets doen. Het is een beschamend resultaat. We konde niet doen wat we voorzien hadden. Ik kan niets zeggen over deze wedstrijd. Het is beschamend hoe we vandaag gespeeld hebben."

Het verschil in kwaliteit tussen Salzburg en Genk was overduidelijk. "Ze waren beter en hebben ons serieus onder druk gezet. We hadden dat niet verwacht. Ze maken al een doelpunt in de tweede minuut. Wat kan je dan doen? Ze speelden zo sterk en wij konden niet doen wat we moesten doen."

Samatta scoorde wel zijn eerste doelpunt in de Champions League. "Daar ben ik blij mee, maar ik ben niet gelukkig voor de ploeg. Als je zes doelpunten slikt, stelt dat niets voor. We hebben onze job niet gedaan vandaag en moeten in de spiegel kijken. Gelukkig volgen er nog vijf wedstrijden, waarvan drie in ons eigen stadion. Daar moeten we proberen iets recht te zetten", besloot Samatta.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een dramatische avond voor KRC Genk, dat met maar liefst 6-2 verliest van RB Salzburg 😰 #KRCGenk #RacingGenk #Genk #RBSalzburg #ChampionsLeague #Mazzu

Een bericht gedeeld door Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws