Update: 'Lambot en Cercle Brugge vinden overeenkomst over dispuut'

Update: 'Lambot en Cercle Brugge vinden overeenkomst over dispuut'

Gepubliceerd: donderdag 12 september 2019 om 14:03do 12-09-2019 om 14:03

Laatste update: donderdag 12 september 2019 om 22:15do 12-09-2019 om 22:15

Cercle Brugge nam afgelopen zomer afscheid van Benjamin Lambot. Een afscheid met een wrang nasmaakje voor de ex-aanvoerder van de Vereniging, zo blijkt.

Op sociale media kondigde de ex-aanvoerder van Cercle Brugge aan dat hij de Vereniging heeft aangeklaagd. "Zelfs na vier jaar loyale dienst als kapitein en met een titel in 1B als bekroning is er blijkbaar geen respect in het voetbal", klonk het.

"Ze zijn blijkbaar een mondeling akkoord met de technisch directeur vergeten waarbij ik toelating kreeg om het aantal kilometers te overschrijden die voorzien waren in het contract. Nu hebben ze mij daarvoor een bedrag aangerekend dat overeenstemt met twee maanden salaris. Samen met het syndicaat voor profvoetballers start ik een procedure tegen Cercle. Er waren namelijk getuigen bij de onderhandelingen die de gemaakte afspraken kunnen bevestigen."

Update 22.15: Cercle Brugge en Benjamin Lambot hebben een akkoord gevonden over het dispuut. Beide partijen kwamen tot een vergelijk. Dat liet Lambot, die momenteel in Cyprus speelt, weten via zijn sociale media. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws