Mensen willen altijd snel resultaten zien, maar dat is niet altijd makkelijk

"Mensen willen altijd snel resultaten zien, maar dat is niet altijd makkelijk"

Gepubliceerd: dinsdag 10 september 2019 om 10:30di 10-09-2019 om 10:30

Sporting Lokeren zat maandag al samen voor een crisisoverleg. Heel wat volgers dachten al een ontslag voor Glen De Boeck, maar daar komt niets van in huis.

Lokeren heeft een dramatisch seizoensbegin achter de rug: uit vijf wedstrijden sprokkelde het amper één punt. Het staat dan ook laatste in Eerste Klasse B. Vorig weekend verloor het nog met 4-0 van Virton.

Volgens Het Nieuwsblad is er stevig op trafel geklopt tijdens het overleg, maar het bestuur én de spelers spraken hun vertrouwen uit in De Boeck. Er werd ook geen ultimatum gesteld aan de coach, zoals in de periode onder Roger Lambrecht vaak wél gebeurde.

De Boeck zelf minimaliseerde de meeting. "Wij hebben zoals elke week overleg gehad. Niks meer, niks minder. Natuurlijk zijn wij ontgoocheld over de resultaten, maar we moeten rekening houden met de omstandigheden. We zijn aan het bouwen. En dat vraagt tijd. Mensen willen altijd snel resultaat zien, maar dat is niet altijd makkelijk."

De boeken gaan niet toe
Een creatieve supporter maakte met het spandoek 'Boe(c)ken toe' al duidelijk wat hij denkt over de T1. De Boeck is echter niet van plan weg te gaan. "Een supporter heeft het recht om zijn mening te ventileren. Daar heb ik geen problemen mee, al moeten ze ook naar de realiteit kijken. Als ze denken dat het met een andere trainer beter zal gaan, hebben ze dat recht. Maar dat is hier niet het geval, denk ik."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Komt het nog goed met Lokeren dit seizoen?

(441 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws