Van Damme reageert na vernedering: Kwaad, ontgoocheld en teleurgesteld

Van Damme reageert na vernedering: "Kwaad, ontgoocheld en teleurgesteld"

Gepubliceerd: maandag 9 september 2019 om 11:45ma 09-09-2019 om 11:45

Jelle Van Damme kwam naar Lokeren om kampioen te worden, maar zijn ploeg staat troosteloos laatste. Tegen Virton werd het een 4-0 vernedering. Van Damme trekt aan de alarmbel.

"Ik ben kwaad, ontgoocheld en teleurgesteld", vertelt hij bij Sporza. "Het is simpel, we staan op de laatste plaats. Je kunt daar uren over discussiëren, maar op een of andere manier zal dat wel terecht zijn."

Van Damme weet niet of er snel beterschap komt. "Het probleem is dat als je in die situatie zit, in de hoek waar de klappen vallen, dan is het heel moeilijk om daar uit te geraken. Je kunt nu twee dingen doen: je kunt het kopje laten hangen of je kunt blijven gaan en erin blijven geloven. Je raakt hier alleen maar uit door wedstrijden te winnen."

Van Damme wil nu vooral de rangen sluiten. "Het is nu makkelijk om elkaar verwijten te maken, maar daar schiet niemand iets mee op. We moeten als groep samenblijven, op een bepaald moment zal het wel keren. Je krijgt niets gratis in het leven, je moet ervoor werken en dat moeten we nu doen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Moet De Boeck aanblijven?

(523 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws