Vandenbempt over Marinez: “Ik begrijp die uitleg eerlijk gezegd niet”

Vandenbempt over Marinez: “Ik begrijp die uitleg eerlijk gezegd niet”

Gepubliceerd: zondag 8 september 2019 om 23:28zo 08-09-2019 om 23:28

Roberto Martinez heeft geen al te beste beurt bij de pers gemaakt. Tegen San Marino zei de bondscoach te gaan beginnen met zijn beste elf, maar deed dat niet. Zondag kwam Martinez terug op zijn woorden, maar Peter Vandenbempt begreep de uitleg van bondscoach niet.

"Ik wil de Belgische pers duidelijk maken dat ik niemand wilde misleiden voor de wedstrijd tegen San Marino", trapte de Martinez zondag zijn persconferentie af. "Ik begrijp die uitleg eerlijk gezegd niet. Het ging er niet over dat hij de ploeg moet geven", aldus Peter Vandenbempt bij Sporza.

"Het ging er ook niet over dat hij zei daat hij 23 spelers moet selecteren voor het EK en hij van verschillende spelers wil zien wat ze eventueel kunnen. De bottom line was dat hij gezegd had dat hij helemaal niet ging experimenteren en dan doet hij het toch", stelt de man van de radio.

Vandenbempt komt dan ook tot de conclusie. "Met andere woorden: hij geeft andere informatie. Die verklaring die hij aan het begin gaf raakte kant noch wal, als je het mij vraagt."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws