OFFICIEEL: Van Acker (ex-Club Brugge) gaat eerste avontuur over de grens aan

OFFICIEEL: Van Acker (ex-Club Brugge) gaat eerste avontuur over de grens aan

Gepubliceerd: zaterdag 7 september 2019 om 16:28za 07-09-2019 om 16:28

Laatste update: woensdag 11 september 2019 om 13:07wo 11-09-2019 om 13:07

Thibaut Van Acker heeft na lang zoeken dan toch een nieuwe club gevonden. De middenvelder, die transfervrij was, gaat aan de slag in Nederland. Hij kreeg een contract aangeboden bij MVV.

Het Nederlandse 1Limburg meldt dat Van Acker zijn handtekening heeft gezet onder een éénjarige verbintenis met optie op een extra seizoen bij MVV. De middenvelder was transfervrij nadat zijn contract bij Roeselare was afgelopen.

MVV kan Van Acker goed gebruiken. De Nederlandse club staat amper op een twaalfde plek in de Keuken Kampioen Divisie, de tweede divisie van Nederland. Bij MVV spelen ook onder andere Maxime Gunst, Marnick Vermijl en Jerom Deom.

Voor Van Acker wordt het zijn eerste buitenlandse avontuur. Hij debuteerde bij Club Bugge alvorens richting Beerschot te trekken. Daarna speelde Van Acker nog voor Cercle Brugge en Roeselare.

Update 11/09, 13.07: MVV heeft de komst van Van Acker bevestigd. De 27-jarige middenvelder tekende in Zuid-Nederland zowel aangegeven voor één seizoen met optie voor een extra jaar. ''Ik ben ontzettend blij dat ik vandaag heb mogen tekenen bij deze mooie club en kijk er naar uit om mijn eerste minuten te mogen maken in Stadion de Geusselt", reageert Van Acker op de website van zijn nieuwe club.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws