Van Dijk inspireert landgenoot: De beste van de wereld worden

Van Dijk inspireert landgenoot: "De beste van de wereld worden"

Gepubliceerd: woensdag 4 september 2019 om 22:04wo 04-09-2019 om 22:04

Memphis Depay dolt graag met Virgil van Dijk. Na het winnen van de prijs voor Europees Voetballer van het Jaar kreeg de topverdediger van Liverpool en het Nederlands elftal een appje uit Lyon.

"Vaak speel ik bij Oranje mét hem in de partij, maar als tegenstander heeft hij het altijd moeilijk tegen mij", lacht Memphis in gesprek met De Telegraaf. "Nee, zo is het natuurlijk niet, maar zo gaan Virgil en ik met elkaar om. Wij dollen graag. Na zijn uitverkiezing, die me vanzelfsprekend met trots vervult, heb ik hem een berichtje gestuurd. Op de training heb je het nog steeds lastig met me."

De aanvaller van Olympique Lyon is blij dat hij landgenoot is van Van Dijk. "Virgil koppelt snelheid aan fysieke kracht. Bovendien is hij slim. Bijna altijd staat hij goed gepositioneerd", zegt Memphis, die uiteindelijk ook de absolute top wil bestormen. "Ik wil graag in de voetsporen van Virgil van Dijk treden. Nog eens de beste van de wereld worden. Maar eerst moet hij de Ballon d'Or winnen. Dat heb ik hem ook geappt toen hij vorige week in de prijzen viel."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws