OFFICIEEL: Courtois ziet kwelduivel Navas opkrassen, maar krijgt nieuwe concurrent

OFFICIEEL: Courtois ziet kwelduivel Navas opkrassen, maar krijgt nieuwe concurrent

02-09-2019 18:52
3

De kogel is door de kerk: Keylor Navas verruilt Real Madrid voor Paris Saint-Germain, Alphonse Aréola bewandelt de omgekeerde weg. Dat bevestigen de topclubs uit Spanje en Frankrijk maandagavond.

Real Madrid en PSG doen geen mededelingen over de transfersom, maar volgens Spaanse en Franse media is met de move van Navas een slordige dertien miljoen euro gemoeid. Als onderdeel van de transfer wordt Areola de andere kant opgestuurd. De Franse doelman wordt tot het einde van het seizoen gehuurd door Real, zónder optie tot koop.

Navas stond vijf seizoenen onder contract bij Real en pakte in die periode twaalf prijzen, waaronder drie keer de Champions League. Vorig jaar verloor hij zijn basisplaats aan Thibaut Courtois en de Belgische doelman kreeg ook na de terugkeer van trainer Zinedine Zidane de voorkeur.

Aréola had bij PSG niet meer het onverdeelde vertrouwen van coach Thomas Tuchel. De drievoudig international van Frankrijk begon na het vertrek van Gianluigi Buffon als eerste doelman aan het seizoen, maar kon Tuchel niet overtuigen. Volgend jaar keert hij terug naar PSG, waar hij nog een contract heeft tot de zomer van 2023.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie