KV Kortrijk en KV Oostende geven beide voorsprong uit handen

31-08-2019 21:47 Laatste update: 22:02

Het duel tussen KV Kortrijk en KV Oostende leverde geen winnaar op. Beide ploegen kwamen op voorsprong, maar via een strafschopgoal van Ari Skúlason vlak voor tijd werd het 2-2 in het Guldensportenstadion.

KV Oostende is er niet in geslaagd om Standard bij te benen aan de kop van het klassement. Via Sylla kwam het wel net iets over het halfuur op voorsprong. Maar de voorsprong gaf het na de rust op vijf minuten tijd weg.

Eric Ocansey zorgde voor de 1-1. Julien De Sart was daarna aan het feest. KV Kortrijk leek net zoals tegen Anderlecht een achterstand om te buigen in een overwinning, maar dat was zonder D'Haene gerekend. Die werkte in de eigen zestien Vargas tegen de vlakte. Skulason nam het cadeau in dank aan en zette de 2-2 eindstand op het bord.

Door het gelijkspel schieten beide ploegen weinig op in het klassement. Oostende staat nu vijfde met tien punten na zes wedstrijden. Kortrijk staat met twee punten minder ook twee plaatsen lager in de stand.