Lukaku spelt Manchester United-legende de les: Dat mag hij niet zeggen

Lukaku spelt Manchester United-legende de les: "Dat mag hij niet zeggen"

30-08-2019 23:15
13

Romelu Lukaku heeft Engeland ingeruild voor Italië, en dat was duidelijk niets te vroeg. Lukaku had het gezien in Engeland en is bijzonder scherp voor analist Gary Neville, ex-speler van Manchester United.

Neville noemde Lukaku onprofessioneel, maar dat vindt de Rode Duivel onfair. "Neville kan praten over mijn vorm, maar hij mag nooit iets zeggen over mijn professionalisme of dat ik niet hard genoeg werk. Dat kan hij niet zeggen. Alle coaches die met mij hebben gewerkt zeggen namelijk hetzelfde over mij", geeft hij aan bij BBC.

"Wat zei Ole Gunnar Solskjaer tegen mij op training? Dat ik altijd hard werkte en mijn best deed om beter te worden. José Mourinho en Roberto Martinez zeiden hetzelfde, en nu zal Antonio Conte het ook zeggen."

Lukaku weet wel dat hij een zwak seizoen achter de rug heeft. "Vorig seizoen was slecht. Dat gebeurt in het voetbal. Je moet gewoon verdergaan. Ik ga niet op een negatieve manier daarop reageren."

Lukaku kan de uitspraken van Neville wel plaatsen. "Hij is een analist, hij wordt betaald om zo'n dingen te zeggen. Ik word betaald om te voetballen. Ik wil gewoon mijn best doen voor Inter, dat is alles."