'Niet Wanyama maar Balanta wordt de nieuwe nummer zes van Club Brugge'

'Niet Wanyama maar Balanta wordt de nieuwe nummer zes van Club Brugge'

30-08-2019 15:23 Laatste update: 30-08-2019 15:23
33

De onderhandelingen over Victor Wanyama blijven maar aanslepen. Club Brugge zou volgens Het Laatste Nieuws zijn vizier al richten op andere potentiële verdedigende middenvelders. Eder Balanta zou zelfs al afreizen naar Brugge.

Balanta is een 26-jarige Colombiaan die opgeleid is bij het Argentijnse River Plate als centrale verdediger. Nu speelt hij bij het Zwitserse Basel en wordt hij als verdedigende middenvelder gebruikt. De verdediger/middenvelder zou aldus een polyvalente optie zijn voor Club Brugge en Balanta zit in zijn laatste contractjaar.

‘De linksbenige verdediger van FC Basel reisde vandaag af naar Brugge voor zijn medische test en concrete onderhandelingen’, klinkt het. Het ziet er dus naar uit dat de transfer van Wanyama op losse schroeven staat. De middenvelder van Tottenham was de hoofdkandidaat als nieuwe nummer zes bij Blauw-Zwart.

Update 16u47: Het Nieuwsblad weet het zeker: niet Victor Wanyama maar Eder Balanta wordt de nieuwe defensieve middenvelder bij Club Brugge. De laatste details worden in orde gemaakt en zo zol de Colombiaan nog zondagavond of maandag zijn handtekening onder een meerderjarige verbintenis zitten.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie