Bellamy lacht om eerste ruzie met Kompany: Dit is exact wat ik wil

Bellamy lacht om eerste ruzie met Kompany: "Dit is exact wat ik wil"

Gepubliceerd: maandag 26 augustus 2019 om 16:10ma 26-08-2019 om 16:10

Craig Bellamy stond als prof bekend als een speler met een opvliegend karakter. Hij was niet de gemakkelijkste om mee samen te werken. Als coach van de U21 bij Anderlecht blijkt dat hij nog altijd erg mondig is.

Bellamy onthult in een interview met RSCA TV dat hij een eerste flinke discussie met Vincent Kompany al heeft gehad. De Welshman kan er achteraf wel om glimlachen, omdat hij tot een belangrijk inzicht kwam.

Al lachend: "Het enige dispuut dat ik al met Vincent gehad heb, was dat hij te veel van mijn spelers overgenomen had. Ik bleef met steeds minder spelers achter. Na een tijd was het echt ruzie. We hebben anderhalve dag niet tegen elkaar gesproken. Maar daarna dacht ik bij mezelf: 'Waarom maak ik nu ruzie? Dit is exact wat ik wil.'"

Het is dan ook allemaal weer koek en ei tussen Bellamy en Kompany, twee voormalige ploegmaten bij Manchester City. "Ik denk wel dat mijn relatie met Vincent van die aard is dat hij zal luisteren wanneer ik vertel dat er iemand klaar is voor het eerste elftal. En niet zal twijfelen om hem een kans te geven", aldus Bellamy.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws