D'Haene is uitblinker bij KV Kortrijk, maar: Alleen wat vage interesse

D'Haene is uitblinker bij KV Kortrijk, maar: "Alleen wat vage interesse"

Gepubliceerd: zondag 25 augustus 2019 om 09:00zo 25-08-2019 om 09:00

Kristof D'Haene is uitstekend bezig bij KV Kortrijk. De linksachter is er uitgegroeid tot een sterkhouder. De topclubs kloppen echter nog niet aan voor hem, ook al staat hij wel open voor zo'n avontuur.

"Men zegt toch dat je op je 28ste, 29ste op de top van je kunnen zit? (haalt schouders op) Afgelopen zomer was er alleen wat vage interesse", geeft hij aan in De Zondag. "Of ik dan een onderschatte speler ben, moet jij maar beoordelen. Een paar assists of goals en plots kent iedereen jou, dat wel. Ik lig nog tot 2021 onder contract en zit hier goed, we zien wel wat komt. Ik ben daar allemaal niet zoveel mee bezig."

Vooral financieel zou D'Haene nog een flinke stap hoger kunnen zetten. "Ach, ik ben tevreden, al zal rentenieren er niet inzitten. Maar we zijn slim met onze centjes, investeren bijvoorbeeld veel in ons huis."

Coach Yves Vanderhaeghe is alvast bijzonder tevreden over zijn niveau. "Hij is een type Vital Borkelmans. Brommerke, hé. Hetzelfde loopvermogen. Blijven gaan. Op training een voorbeeld, élke oefening gaat Kristof tot op de limiet, ongelooflijk soms. Een plezier om mee te werken, ik kan er alleen over stoefen: altijd goedlachs, altijd welgezind."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Kan D'Haene een Belgische topclub aan?

(145 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws